Kabak Spagetti Bolognese
Düşük Karbonhidratlı
Porsiyon : 25 Kişilik
Süre : 2 Dakika

Malzemeler:
2 adet orta boy kabak (spiral doğranmış)

1 su bardağı doğranmış mantar

1 çay bardağı rendelenmiş havuç

1 küçük soğan

1 diş sarımsak

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 çay bardağı domates sosu

Tuz, karabiber, kekik 

Yapılışı: 
Soğan ve sarımsak tavada zeytinyağında sotelenir. Mantar ve havuç eklenerek birkaç dakika pişirilir. Ardından domates sosu ve baharatlarla karışım lezzetlendirilir. 

Kabak spagettiler kısa süreli (1-2 dakika) sotelenerek hafif yumuşatılır. Servis tabağına alınarak üzerine hazırlanan bolognese sos gezdirilir. 

Servis Önerisi: 
Üzerine vegan parmesan veya besin mayası serpilerek sunum yapılabilir. 

Size Özel Tarifler