Hindistan Cevizli Hurma Topları
Vegan / Glütensiz
Porsiyon : 12–15 adet top Kişilik
Süre : 15 (pişirme yok) Dakika

Malzemeler:

10 adet hurma (çekirdeksiz)

1 çay bardağı yulaf unu (veya badem unu)

2 yemek kaşığı kakao

2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

1/2 çay bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi (üzeri için)

Yapılışı: 
Hurmalar sıcak suda 5 dakika bekletilerek yumuşatılır. Ardından mutfak robotunda kakao, un ve Hindistan cevizi yağı ile birlikte çekilir. Kıvam alana kadar karıştırılır.

Elde yuvarlak toplar haline getirilip Hindistan cevizine bulanır. Buzdolabında 15–20 dakika dinlendirildikten sonra servise hazırdır.

Servis Önerisi: 
Kahve yanında enerji atıştırmalığı olarak sunulabilir. 

Size Özel Tarifler